|
Dagens Rätter
Alla rätter serveras med ris.
|
Pris: 125 Kr
|
|
|
Måndag |
Bulgogi | Stekt entrecote marinerad med färsk vitlök, soja och sesamolja. Grönsaker är stekta med. |
Korea House Kyckling | Friterad kyckling med chilipastasås, grönsaker och mandel. |
Tisdag |
Dak Chim | Puttrad kycklingfile i tillagad soja sås med sötpotatisnudlar, shiitake svamp, andra grönsaker och lite chilipeppar. |
Yukgechang | Stark gryta med nötkött, purjolök och svamp etc. |
Onsdag |
Gachi Gogi Bokum | Stekt entrecote och aubergine marinerad med chili sås, färsk vitlök, soja och sesamolja. Grönsaker är stekta med. |
Lax Gui | Stekt lax med chilipastasås. |
Torsdag |
Sogogi Bokum | Stekt entrecote marinerad med ostronsås och soja.
Grönsaker inklusive Shiitake svamp är stekta med. |
Dak Galbi | Stekt kycklingfile med chilipastasås och grönsaker. |
Fredag |
Mandu | Stekt nöttkött-, fläskkött- och grönsaksfyllda knyten. Dagens sidorätt serveras med. |
Chili Bulgogi | Stekt entrecote marinerad med färsk vitlök, chilipulver, ostronsås och sesamolja. |
|
|